Home

About Us

Jiu Jitsu

PSD

Zelfverdediging

EBO-Academy

Docenten

Links

Foto’s

Contact Us

PSD Gouda

Voor Jiu Jitsu en zelfverdediging.

About Us

PSD Gouda e.o. verzorgt o.a. Jiu Jitsu, zelfverdediging en PSD trainingen. De basis voor deze kennis / vaardigheid komt voor uit het Jiu Jitsu. Welke sport tientallen jaren wordt beoefent, getraind en in lesgegeven.

 

Naast Jiu Jitsu (de basis voor alle Japanse gevechtsporten) zijn er nog andere gevechtsporten beoefent om zo vaardigheid in de breedte te ontwikkelen. 

 

Via PSD Gouda stellen wij u graag in de gelegenheid om deze kennis te delen met ons. Het doel van PSD Gouda is dan ook om de fysieke weerbaarheid van personen te verhogen. Dit kan door deel te nemen aan een beperkt aan te lessen om de basis technieken te leren of door deel te nemen aan Jiu Jistu lessen gedurende enige jaren om verschillende technieken geheel eigen te maken.

 

Gevechtsporten kunnen worden beoefent als b.v. wedstrijdsport of als zelfverdedigingskunst. Bij ons ligt de nadruk op zelfverdediging en weerbaarheid. Realiteit zin en direct toe pasbaar zijn voor de basis voor onze lessen. Dit wel op zo’n manier dat de kans op letsel zeer gering is.